Σε περαιτέρω συνεργασία συμφώνησαν Κοπάνας-Λυγερός

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Συνάντηση εργασίας είχε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας με τον καθηγητή Νίκο Λυγερό, με τον οποίο συμφώνησε σε περαιτέρω συνεργασία και στην πραγματοποίηση ημερίδας στο Βόλο με θέματα Γεωστρατηγικής το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Κοπάνας ανέφερε ότι «αισθάνομαι τύχη και τιμή που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Λυγερό. Οι απόψεις και η σκέψη του θα είναι πολύτιμες κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχης. Σήμερα στήσαμε μία γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ζητήματα αρμοδιότητας μου αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Η λαμπρή προσωπικότητα του κ. Λυγερού προσθέτει αξία και δύναμη στην περιοχή μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Λυγερός έχει γεννηθεί στο Βόλο. Είναι στρατηγικός σύμβουλος και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα.

Επίσης είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)” και ένας από τους ¨50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο¨.

http://magnesianews.gr/